19 Temmuz 2008 Cumartesi

Karadağ Şenlikleri Yapıldı

Vakfıkebir İlçemize bağlı Karadağ Yaylası’nda bu yıl 15. düzenlenen şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Tarık Tüfekçi, Sait Uçar, Yedim Emine, Hacı Kahveci ve Nurgül Onat ile coştular. Şovmen Necati Selivitop’un sunumu ile büyük renk kazanan organizasyon akşam saatlerine kadar sürdü.

Şenlikte birer konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur “ Yayla şenlikleri insanlarımızı bir araya getirilmesine vesile olan bir birlikteliktir. Bizim kültürümüze orta Asya’dan gelen örf ve adetlerimizdendir.” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci selamlama konuşmasında “burada yaptığımız şenlikler birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Gurbetteki insanlarımızla buluşma noktası olan bu yaylamız güzelliklerimizi paylaştığımız mekânlar haline gelmiştir” dedi.

Dernek Başkanı Abdulkadir Haliloğlu ”Yayla şenliklerine hoş geldiniz. Bir doğa harikası olan yaylalarımızda herkesin huzur içersinde, kardeşlik içersinde yararlanmasını istiyoruz” dedi.

Muhteşem doğası ile bir yeryüzü cennetini andıran Karadağ Yaylası’nda horon oynayan ve piknik yapan yöre halkı unutulmaz bir gün yaşadılar. Kebir Süt, VMS Yapı ve Fonex’in sponsorluğunda gerçekleştirilen şenliğe AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, Vakfıkebir Kaymakamı Fikret Zaman, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, İl Genel Meclisi Üyesi Turan Çalışkan, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Recep Somoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Resimleri

Hiç yorum yok: