19 Temmuz 2008 Cumartesi

Beypınarı Yaylası Şenlendi

Çayırbağı Belediyesi’nin organize ettiği Beypınarı yayla şenliğinin 3. gerçekleştirildi. Dözköy İlçesi Çayırbağı Belediyesi’nin organize ettiği Beypınarı yayla şenliğinin 3. gerçekleştirildi.

Şenlikte açılış konuşmasını yapan Çayırbağı Belediye Başkanı Abidin Çelik, “Beypınarı çok eski bir yerleşim yeridir. Burada tarih boyu birlikte yaşadık. Yaylalarımızı hep birlikte güzel bir şekilde kullanacağız. Bizim olmazsa olmazımız yol sorudur. Bu konuda yetkililerden ilgi bekliyoruz” dedi.

Bu tür etkinlikler insanlarımızın buluşma noktası olduğunu dile getiren Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci de şunları söyledi; “ İnşallah bu etkinlikler yıllarca devam eder. Yöremizin insanları bir araya gelerek burada dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneğini gösterdiler. Şenliğe katılan herkese teşekkür ediyorum.”

Folklor gösteriyle devam eden şenlikte, kemençe sanatçıları Erman Demirci, Necmi Öksüz’ün kemençesi eşliğinde şenliğe katılan vatandaşlar gün boyu doyasıya eğlendiler.

Şenliğe ayrıca Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Düzköy İl Genel Meclisi Üyesi Selami Tosun, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Öztürkoğlu, Trabzon Damızlık Süt Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cafer Köroğlu, Büyükliman Kuvay-i Milliye Gaziler Derneği başkan ve üyeleri, muhtarlar ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda halk katıldı.

Hiç yorum yok: